Program de lucru

L-V 9:00 -18:00

Buy-Back_

Termeni si conditii pentru Buy Back

Beneficiile sistemului Buy-Back sunt evidente:

  • Fără griji: Nu trebuie să îți faci griji cu privire la procesul de vânzare al motocicletei vechi. Ne ocupăm noi de toate detaliile, astfel încât tu să te poți concentra pe alegerea noii tale motociclete.
  • Preț avantajos: Prin acest sistem, beneficiezi de un preț mai avantajos la achiziționarea noii motociclete.
  • Proces simplu și rapid: Îți garantăm un proces simplu și rapid, astfel încât să te poți bucura rapid de noua ta motocicletă.
  • Consultanță specializată: Echipa noastră îți stă la dispoziție cu consultanță specializată pentru a te ajuta să alegi motocicleta perfectă pentru tine.

La SER MOTO, selectăm cu atenție motocicletele care se încadrează în regimul nostru de Buy Back, pentru a ne asigura că oferim servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.

Astfel  sunt exceptate motocicletele care se afla in urmatoarele conditii:

  • Motocicletele care au fost revopsite sau au fost implicate în accidente.
  • Cele care prezintă probleme tehnice de orice natură sau probleme estetice, cum ar fi rugina, zgârieturi adânci, deformări sau lipsa de piese din carenaj.
  • Situațiile în care există discrepanțe între kilometrajul afișat și cel real al motocicletei.
  • Motocicletele mai vechi de 20 de ani.

Este esențial de reținut că prețul motocicletei introduse în sistemul nostru Buy Back este determinat de mai mulți factori, inclusiv vechimea, starea tehnică, valoarea de piață, rata de vândabilitate și aspectul estetic.

În mod realist, prețul oferit pentru motocicleta ta va fi mai mic decât prețul de piață, deoarece noi, ca și dealer, trebuie să acoperim toate costurile implicate în proces. Aceste costuri pot include cheltuieli pentru punerea în vânzare sau înlocuirea consumabilelor, taxe și impozite, precum și riscurile asociate cu garanția pe care o oferim pentru motocicletele cumpărate prin programul nostru Buy Back.

În ciuda faptului că prețul poate fi mai mic decât te-ai aștepta, te asigurăm că evaluăm corect fiecare motocicletă și că suntem dedicați să îți oferim cea mai bună ofertă posibilă, luând în considerare toți acești factori.

Echipa noastră este aici pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ai putea avea cu privire la evaluarea și prețul motocicletei tale în cadrul programului nostru Buy Back.

Îți vinzi motorul?

Google reCaptcha: Cheie de site invalidă.

Scanarerea fisierelor si expedierea lor poate dura cateva minute